Καλώς ήλθατε! | (+30) 2310 682 140

Ανοίξαμε και σε περιμένουμε με ασφάλεια και 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!

 

Η Εταιρία | Zotos Home

zotoshome logo

Πέρασε σχεδόν μισός αιώνας από τότε που οι ιδρυτές της εταιρίας ΖΩΤΟΣ Α.Ε. άνοιξαν το πρώτο τους εργαστήριο σε ένα υπόγειο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το 1965. Το 1974 μεταφέρονται σε ένα οίκημα 1.000 τ.μ. στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης περιμένοντας να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ιδιόκτητου πλέον κτιρίου 1.300 τ.μ. στην περιοχή του Τιτάν.

Το έτος 1977 υλοποιήθηκε το έργο και η εταιρία μεταφέρεται στον δικό της πλέον χώρο, όπου εκεί στεγάστηκε και η πρώτη έκθεση επίπλων. Η μεγάλη ζήτηση και η αποδοχή των προϊόντων παραγωγής από τον κόσμο επέβαλλε την διεύρυνση των στόχων και την συνεχής αναζήτηση νέων ιδεών και πρωτοποριών. Ξύλινες κατασκευές κάθε είδους, με μεγάλη έμφαση στις τραπεζαρίες, τις καρέκλες, τις συνθέσεις, τα τραπεζάκια σαλονιού και τις κρεβατοκάμαρες, κατασκευάζονται και παραδίδονται με συνέπεια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτέλεσμα των αδιάλειπτων συμμετοχών της εταιρίας σε ελληνικές κλαδικές εκθέσεις επίπλων όπως ΔΕΘ, FURNIDEC, ΟΛΠ Πειραιά, καθώς και σε χώρες της Ευρώπης.

Το 1986 η εταιρία μεταφέρεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο 10.000 τ.μ., με μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής επίπλου αλλά και με τον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο στην B. Ελλάδα. Πελάτες  από όλα τα μέρη της Ελλάδας μας εμπιστεύονται για την ποιότητα, το γούστο μας αλλά την υπευθυνότητα μας.

zotoshome logofull white


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ZOTOS BLOG | TIPS & NEWS

Για την Ζotos Ηome το όμορφο σπίτι είναι πλέον προσιτό. Οι άνθρωποι μας  με την εμπειρία τους θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον χώρο σας και να του δώσετε την πολυτέλεια που του αξίζει με  μοντέρνα χειροποιήτα έπιπλα.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις Προσφορές μας και για τις Νέες Παραλαβές Προϊόντων.

Επισκεφτείτε Mας